Kasut Biru Rubina eBook ½ Kasut Biru PDF/EPUB or

Kasut Biru Rubina Ini edisi kedua buku Kasut Biru Rubina


10 thoughts on “Kasut Biru Rubina

  1. says:

    Rereading this afterthan 10 years Still one of my fave.


  2. says:

    Boleh tahan sedap Himpunan cerita pendek yang terdiri daripada cereka psikedelik dan metafora satire mengingatkan aku pada tulisan tulisan Etgar Keret dalam The Bus Driver Who Wanted To Be God.


  3. says:

    Ingatkan Sufian Abas hanya tahu meroyan di twitter Rupanya tulisan tulisan dia memang sedap 4 Bintang.


  4. says:

    antara penulis tanah melayu yang aku kagumi kau takkan boleh berpaling daripada karya tulisan beliau penuh dengan maksud dan erti walaupun dua perkataan maksud dan erti itu sama, namun sufian abas mampu memutar belitkan pemahaman dan penguasaan bahasa kau tentang dua perkataan itu pernah beberapa ka


  5. says:

    Cerita awal awalnya best, tetapi sayang dah lepas pertengahan buku ini ceritanya macam merapu sedikit Atau mungkin imaginasi aku tidak sehebat penulis Aku banyak tak faham cerita cerita terakhir dalam buku ini


  6. says:

    Ada rasa berbeza bila membacanya pada kali kedua setelah 5 tahun.


  7. says:

    Bila dikatakan karya pasca moden, aku dibawa terbang berkeliaran di angkasa bersama aksara Terima kasih untuk penerbangan itu.


  8. says:

    Memulangkan seni kepada yang berhak Mulia Urbannya terlalu dan membuatkan aku terganggu.Mungkin sebab aku orang kampung.


  9. says:

    saya baca yang cetakan terbaru dengan tambahan 44 muka surat vibe yang dipersembahkan dalam buku ni, rangup sedap kunyah fun fun makanya saya berikan empat bintang.


  10. says:

    Entah masuk kali ke berapa saya mengulang baca Bukunya kecil dan mudah dibawa kemana mana Ayatnya mudah lagi urban tapi bikin ketagih Ceritanya rare, luar kotak kadang tak terfikir pun untuk menulis begitu Ceritanya ada juga yang tak masuk akal tapi ada sesuatu tentang buku ini yang buat saya tak henti membaca Ada sedikit typo di sana


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top